Spar tusenvis av kroner med kredittkortet Shell Mastercard

Med Shell Mastercard får du store avslag på kjøp av drivstoff blandet med cashback på alle varer du handler utenom. Spar tusenvis årlig.

Santander RedEff 25,53%,15K,12mnd. Tot.6929

Shell mastercard


 • 1% Trumfbonus på alle kjøp
  40 øre/liter drivstoffbonus hos Shell
 • Ingen maksimal bonusgrense

40 øre/liter i rabatt

Ingen bonusgrense!
Bestill her!Annonse

Kombinert bonus og bensinkort

shell-mastercard-kortKredittkortet Shell Mastercard er relativt unikt i norsk sammenheng. Det er et kort som er skreddersydd for kjøp av drivstoff hos alle landets Shell stasjoner. Rabatten som tilbys er i skrivende stund den høyeste man finner noe sted, og du kan spare store summer årlig på kjøp av bensin og diesel. I tillegg får du som kunde 1% cashback på alt du handler, uavhengig av hvor i verden du befinner deg.

Drivstoffbonusen er betydelig og utgjør hele 40 øre per fylte liter hos Shell stasjoner. Kombinerer du kredittkortet med bonuskortet Trumf vil denne rabatten øke til hele kr 1 per fylte liter. Med en pumpepris på kr 14 per liter utgjør det en besparelse på hele kr 7,14% av kjøpesummen! Med andre ord vil du få et automatisk avslag på 71,4 kroner dersom du handler bensin eller diesel for kr 1 000. Ingen andre kredittkort kan skilte med liknende vilkår, og det gjør Shell Mastercard til en soleklar vinner blant landets bensinkort.

Du får som sagt 1% cashback på alle kjøp utenom, uansett hvor i verden du befinner deg. En cashback betyr ganske enkelt at kredittkortselskapet trekker fra prosentsummen på den regningen du mottar ved månedsslutt. I prinsippet kan du derfor kutte dine årlige kostnader med 1% dersom du bruker kredittkortet hver gang du handler.

Utsatt betaling og gebyrfrie kjøp

Med et Shell Mastercard kan du få inntil 50 dagers betalingsutsettelse på regningene dine. Det er 20 dager lenger enn hva de fleste andre selskaper kan tilby deg. I tillegg drar du nytte av varekjøp som kommer helt uten gebyrer. Som korteier har du også tilgang til en egen fordelsportal som inneholder gunstige tilbud en rekke varer og tjenester. Det er enkelt å holde oversikt over gjeldende tilbud, og kredittkortselskapet trekker fra cashback rabatten ved månedsslutt.

Når du logger deg inn i fordelsportalen finner du en oversikt over hvilke selskaper som tilbyr cashback på kjøp av tjenester. På listen finner man en rekke spisesteder, nettbutikker, elektronikkforhandlere og ferieselskaper. Bruker du kortet riktig kan du spare store summer årlig da cashbackbeløpet ofte er av betydelig størrelse.

Kredittgrense og generelle vilkår

Med et Shell Mastercard kan du få en kredittgrense på inntil kr 75 000 og tilgang til over 1 million minibanker i både inn- og utland. Som korteier har du utmerket dekning når du reiser utenlands, og omtrent alle selgere og butikker aksepterer kortet som gyldig betalingsmiddel. Med kortet er du også beskyttet mot svindel og tyveri ved at selskapet tilbakefører pengene til kortet. Dette forutsetter at du har handlet i god tro og ikke har delt kortkode med uvedkommende.

Kortet er også helt gratis å bruke ved at du ikke betaler årsgebyr eller gebyr for etablering. Der mange selskaper krever kr 200-300 i årlig avgift vil du ikke bli belastet for noe som helst når du eier kredittkortet Shell Mastercard.

Kredittkortet er unikt i norsk sammenheng ved at det kombinerer det beste fra to steder. Dette er et bensinkort for bilister like mye som et kredittkort. For de som bruker mye penger på kjøp av drivstoff kan det være snakk om tusenvis av kroner i besparelse hvert år. Benyttes kortet i tillegg til vanlig handel vil du spare 1% av alt det du handler i løpet av året. Et kjent ordtak sier at «mange bekker blir til et hav», og dette kredittkortet er en god illustrasjon på dette.

Skaff deg et Shell Mastercard og spar penger fra dag én!

 • Årsgebyr 0,-
 • Etableringsgebyr 0,-
 • Gebyr varekjøp 0,-
 • Uttak i minibank, innland og utland 4 %, min. 40,-
 • Uttak over skranke i bank 4,5 %, min. 40,-
 • Valutapåslag ved omregning fra annen valuta 1,75 %
 • Erstatningskort 0,-
 • Erstatnings PIN 0,-
 • Kopi av kontoutskrift 0,-
 • Månedsgebyr pr måned for utestående, rentebærende saldo 45,-
 • Forsinkelsesgebyr 64,-
 • Overtrekksgebyr 95,-
 • Rente utover rentefrie dager/nominell rente 21,50 %
Santander RedEff 25,53%,15K,12mnd. Tot.6929

Shell mastercard


 • 1% Trumfbonus på alle kjøp
  40 øre/liter drivstoffbonus hos Shell
 • Ingen maksimal bonusgrense

40 øre/liter i rabatt

Ingen bonusgrense!
Bestill her!Annonse