Store cashbackfordeler med kredittkortet 365Privat

Med kredittkortet 365Privat drar du nytte av store avslag i form av cashback. Spar penger på drivstoff, netthandel, sko og mye annet!

365Privat MastercardEff.25,37%,15K,12mnd.Tot.16466

365Privat Mastercard


 • 81 øre rabatt per liter drivstoff
 • 3,65% rabatt på bensinstasjoner, sko og klær

-81øre rabatt per liter

3,65% rabatt alt
Bestill her!
Annonse

Fordeler med 365Privat

365Privat-MasterCardDette kredittkortet har tidligere blitt omtalt som et av Norges aller beste alternativer. Foruten muligheten til å utsette betalingen til neste måned får du som kunde store fordeler i form av lavere pris på flere utvalgte produkter. Kredittkortet kan også regnes som et rendyrket bensinkort ved at det gir avslag på alle landets bensinstasjoner, med ytterligere rabatt for de som fyller hos Esso-kjeden. Her kan du lese hvilke fordeler du drar nytte av ved hjelp av 365Privat, og hvordan kredittkortet hjelper deg spare penger i den økonomiske hverdagen.

365Privat utstedes av Danske Bank som har tillatelse til å drive finansiell virksomhet i både Danmark og Norge. Med sine gode vilkår har kortet blitt en vinner i det norske markedet for de som ønsker gunstige alternativer for finansiering. Det første du drar nytte av er en utstrakt rabatt på kjøp av drivstoff. Her får du 3,65% cashback på alle de kjøpene du gjør uavhengig om du handler bensin eller diesel. I tillegg mottar du i tillegg 30 øre rabatt per liter dersom du handler hos Esso-kjeden. Cashbacken er blant de desidert høyeste i landet, og derfor velger titusenvis av nordmenn hver dag dette kortet når de fyller drivstoff.

Så mye kan du spare

For en vanlig barnefamilie er det mulig å spare inntil kr 2 000 hvert kalenderår på kjøp av drivstoff. I tillegg er det ingen begrensninger på hvor du handler, og du kan derfor kjøpe bensin og diesel hos alle landets stasjoner. Velger du å fylle hos Esso blir besparelsen enda høyere og en enkel kalkulering viser at du kan spare over 5% hver gang du fyller opp tanken. Det betyr at et kjøp av drivstoff på kr 2 000 medfører en rabatt på hele kr 73 kun ved at du bruker kortet som betalingsmetode.

Utenom rabatt på drivstoff gir dette kredittkortet deg også gunstige avslag på andre typer varer og produkter. Du får faktisk en rabatt på 3,65% i alle butikker som selger klær og sko. La oss si at du handler klær for kr 5 000 hver måned til deg og familien. Det tilsvarer en cashback på kr 182,5 hver gang du handler! Ved månedsslutt mottar du en faktura fra 365Privat hvor hele cashbackbeløpet er trukket fra på regningen. Det kan sies å være en god deal for de fleste!

Les videre for å lære hvilke andre fordeler du drar nytte av med dette kortet.

Andre besparelser

Utenom besparelser på drivstoff, klær og sko finnes det i tillegg en rekke andre ordninger som hjelper deg kutte det månedlige budsjettet. For eksempel kan du også spare mye penger på reiseforsikring og kjøp av strøm. 365Privat har egne avtaler med et utvalg selskaper som selger disse produktene, hvor kortbrukere mottar gunstige prisavslag på sine kjøp.

Med kredittkortet kan du også fra tid til annen nyte midlertidige rabatter på utvalgte tjenester og produkter. I skrivende stund har 365Privat et løpende samarbeid med det norske selskapet Dealpass. Dette gir deg som korteier tilgang til rabatter på kjøp hos mer enn 300 restauranter, nettbutikker og utvalgte arrangementer landet rundt.

Som en del av denne avtalen kan du motta inntil 30% rabatt hos en rekke nettbutikker i landet. Noen av disse inkluderer kjente navn som cdon.no, nelly.com og motehus.no. Handler du mye hos disse butikkene burde du derfor absolutt vurdere å skaffe deg kredittkortet 365Privat.

Sist men ikke minst gir dette kortet deg også muligheten til å utsette betalingen til neste måned. Det er et fleksibelt finansieringsalternativ som gir deg tilgang til penger på en rask og effektiv måte. Det er ikke uten grunn at kortet har blitt kåret til best i test over 10 ganger de siste åtte årene innen kategorien «disiplinert bruker». Skaff deg kredittkortet 365Privat i dag og dra nytte av de fordelene det gir deg!

Fordeler Fordeler

 • 3.65% cashback på sko, klær og bensinstasjoner
 • Ekstra 30 øre cashback på drivstoff hos Esso – Esso Express
 • 365Privat kan kombineres med Trumf Bonuskort hos XY og Shell.
 • Registrerer du kortet i Statoils rabattprogram Statoil Extra, får du ytterligere 20 øre pr.liter i rabatt.
 • Forholdsvis lav effektiv rente
 • Mulig å benytte avtalegiro på totalbeløpet

Ulemper ulemper

 • Har en lav kredittgrense på 50 000 kroner
 • inkluderer ikke reiseforsikring
365Privat MastercardEff.25,37%,15K,12mnd.Tot.16466

365Privat Mastercard


 • 81 øre rabatt per liter drivstoff
 • 3,65% rabatt på bensinstasjoner, sko og klær

-81øre rabatt per liter

3,65% rabatt alt
Bestill her!
Annonse

Priseksempel: Eff.rente 25,21%, 15.000kr o/12 mnd, 16 907kr.