SAS EuroBonus Platinum – Det beste alternativet for reisende!

SAS EuroBonus Platinum fra American Express er et høyklasse kredittkort med store fordeler. Det har heller ingen kredittgrense.

SAS EuroBonus PlatinumEff 23,1 %,15K,12mnd. Totalt 16530

SAS EuroBonus Platinum


  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • 12000 EuroBonus-poeng i velkomstgave

Ubegrenset kredittgrense

EuroBonus-poeng ved bruk
Bestill her!Annonse

Fordeler med SAS EuroBonus Platinum

SAS-EuroBonus-American-Express-PlatinumDette kortet utstedes i samarbeid med American Express, som er et av verdens ledende kredittkortselskaper. Med solide tekniske løsninger og millioner av brukersteder gir dette kortet deg den dekningen du fortjener! I tillegg betaler du ingen gebyr for transaksjoner relatert til kjøp og fakturering.

Som en velkomstgave mottar du hele 12 000 bonuspoeng. Med disse poengene kan du skaffe gratis flyreiser til alle verdens hjørner. Kredittkortet premierer deg ganske enkelt hver gang du benytter det som betalingsmiddel. Du mottar hele 20 bonuspoeng for hver hundrelapp du benytter på kortet, og betaler du dine daglige utgifter med kredittkortet vil du derfor fort kunne spare opp en betydelig sum med poeng. Det gjør det mulig å reise dit du selv ønsker på rask tid!

Som korteier tar du også del i et unikt fordelsprogram ved navn Travel Privileges. En egen nettportal er opprettet for å holde deg oppdatert på de tilbud og vilkår som gjelder til enhver tid. Her kan du dra nytte av store avslag relatert til hotellovernattinger, bespisning og kulturelle arrangementer. Kredittkortet er skreddersydd for reiser, og gir deg rabatter på det meste relatert til denne kategorien.

Les videre for å lære mer om de fordelene du får.

Omfattende forsikring

Med kredittkortet drar du også nytte av en rekke forsikringer. Blant disse finner du reiseforsikring og kjøpsforsikring. Med forsikring på reise er du dekket mot en rekke tap som følge av tyveri, forsinkelse, skader og personansvar. Det eneste som kreves fra kortselskapets side er at du betaler minst 50% av reisekostnaden med kredittkortet. Det er relativt enkelt å havne over denne grensen ved at du dekker både hotellrom og flyreise med ditt SAS EuroBonus Platinum kort.

Kjøpsforsikringen tilbyr også en spennende løsning. Her blir du dekket mot tap og skader i en periode på 120 dager dersom du benytter kredittkortet til å handle med. Konsumentvarer er ikke inkludert i forsikringen, og kortselskapet kan kreve at produktet repareres hos forhandleren eller erstattes med en liknende versjon. Det finnes også en rekke andre fordeler du får som eier av Platinum versjonen til SAS Eurobonus. Blant disse finner du en betalingsutsettelse på hele 45 dager og egen concierge service. Vi skal snakke med om disse nedenfor, samt vise deg hvilke kostnader du kan regne med som korteier.

Andre tilbud

Som korteier har du mulighet til å skaffe deg en såkalt companion ticket. Har du belastet kortet for minst kr 100 000 vil du tilbys billetter til deg selv og en medreisende hvor prisene er sterkt rabatterte. Her kan du bestille billetter dit du vil med flyselskapet SAS og kun betale 50% av den poengsummen du ellers ville blitt krevd for. Med et normalt husholdningsbudsjett burde det være mulig å havne innenfor denne grensen på kun noen få måneder.

Kortet er også billig å bruke med tanke på den effektive renten du kreves for. I dag finnes det mange kredittkort som krever inntil 35% effektiv rente, og i noen tilfeller mer enn dette. Med et SAS Eurobonus Platinum kredittkort er prisene mye lavere. Vi har valgt å sette opp et enkelt regnestykke som ble hentet fra selskapets hjemmeside:

Her velger man som kunde å trekke kredittkortet for et beløp på kr 15 000. Summen tilbakebetales over 1 år enda man kan gjøre opp for seg raskere dersom det er ønskelig. Man ender opp med å betale en effektiv rente på 23,1% og her er alle gebyrer inkludert i prisen. Totalt vil dette medføre en kostnad på kr 16 530, hvor den isolerte renteutgiften utgjør kr 1 530. Med andre ord er dette en billig finansieringsløsning som gir deg tilgang på penger umiddelbart.

Vi anbefaler kredittkortet SAS Eurobonus Platinum til alle kunder som reiser mye i hverdagen. Dette er det beste alternativet som tilbys i skrivende stund gjennom Eurobonus’ fordelsprogram. Som korteier vil du også reise med flyselskapet SAS. De er kjent som et av europas mest punktlige og moderne flyselskap med et høyt fokus på kundevelferd.

SAS Eurobonus ClassicEff 23,1 %,15K,12mnd. Totalt 16530

SAS Eurobonus Classic


  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Ubegrenset kredittgrense
  • EuroBonus-poeng ved bruk

Ubegrenset kredittgrense

EuroBonus-poeng ved bruk
Bestill her!Annonse