Dette er kredittkortene med lengst rentefrihet

Kredittkort med lang betalingsfrihet

Er du på jakt etter et kredittkort som gir deg ekstra fleksibilitet i hverdagen? Da bør du velge et kredittkort med lang betalingsfrihet. Alle kredittkort tilbyr nemlig en periode hvor det ikke påløper renter eller gebyrer, så du skal få tid til å betale tilbake. Jo lengre denne perioden er, jo lengre får du altså et gratis lån fra kredittkortselskapet!

Shell Mastercard

Shell Mastercard tilbyr rente- og betalingsfrihet på 50 dager, 5 dager mer enn normalen på 45 dager. Shell Mastercard kan også friste med 1% cashback-rabatt på alle kjøp du gjør med ditt Shell Mastercard kredittkort. Shell Mastercard har også en solid drivstoffrabatt, og egner seg således særdeles godt som bensinkort. Kunder som har et Shell Mastercard, får også tilgang til Shell Mastercard sin egen fordelsportal, med kunderabatter på opptil 50%!

Santander Red VISA

Santander-Red-VISASantander Red VISA har markert seg sterkt som kredittkortet med lavest rente. Et ekstra pluss, er det også at Santander Red VISA kan friste med hele 50 dager betalingsfrihet, slik at du i tillegg til å få markedets laveste rente på kredittkort, også får nyte godt av en av markedets beste vilkår for betalingsfrihet. Verdt å merke seg er det også at Santander Red VISA har svært lavt inntektskrav – kun 50 000 kroner årlig inntekt, så her er det muligheter for de fleste

yA Bank VISA

ya-bank-kredittkortyA Bank VISA kan også friste med 50 dagers rente- og betalingsfrihet for kjøp gjort med et yA Bank VISA kredittkort. yA Bank VISA gir opptil 100 000 kroner i kreditt, så du kan altså låne inntil 100 000 kroner med et yA Bank VISA i 50 dager – helt kostnadsfritt! yA Bank VISA kan også friste med cashback-rabatter. Cashback-rabattene varierer fra måned til måned, og du kan velge mellom tre til fem ulike kategorier hver måned.

Gebyrfri VISA

Santander Gebyrfri visa, et kredittkort uten gebyr

Gebyrfri VISA fra Santander Consumer Bank, var en pionér på det norske kredittkortmarkedet i sin tid. Frem til lanseringen av Gebyrfri VISA, var nemlig standarden at kredittkort var spekket med gebyrer. Gebyrfri VISA har i dag mistet mye av sitt kompetitive fortrinn ettersom det vanlige i dag er ingen gebyrer på verken bruk eller i form av årsavgifter. Men Gebyrfri VISA står fortsatt sterkt, og har over 250 000 kunder i Norge. Mye av dette kan sikkert tilskrives Gebyrfri VISA sin svært liberale praksis med hensyn til betalingsfrihet og utlån. Gebyrfri VISA gir deg nemlig fantastiske 100 000 kroner i kreditt, og inntil 50 dagers betalingsfrihet. Bedre enn dette, blir det ikke.

Komplett Bank Mastercard

komplett-bank-mastercard-300x198Komplett Bank Mastercard er en relativt frisk utfordrer på markedet. Komplett Bank Mastercard utstedes av Komplett Bank, som er et søsterselskap til den litt mer kjente elektronikkbutikken Komplett.no Komplett Bank Mastercard har imidlertid lykkes godt i å penetrere et mettet marked. Med et eget bonusprogram som gir deg cashback-rabatter, et inntektskrav på kun 50 000 kroner, og 50 dagers betalingsfrihet, er det ikke vanskelig forstå hvordan Komplett Bank Mastercard har greid å skvise seg inn i lommebøker over det ganske land.

Flexi VISA

Santander-FlexiVisa-kredittkortFlexi VISA er et annet kredittkort fra Santander Consumer bank. Flexi VISA har et annerledes konsept enn de fleste andre kredittkortene på markedet. Med Flexi VISA, får du nemlig velge mellom ulike faste cashback-rabatter, og du kan skifte cashback-rabatt opptil en gang i måneden. En stor fordel med Flexi VISA er også at kredittkortet gir deg inntil 50 dagers rente- og betalingsfrihet. Alldeles ypperlig for deg som ønsker å gjøre storinnkjøp for å maksimere din cashback-rabatt, men ikke har pengene akkurat nå.

Ikano VISA

Ikano-VisaIkano VISA kan til forveksling minne om Flexi VISA, men Ikano VISA har egentlig mer til felles med yA Bank VISA kredittkortet enn Flexi VISA fra Santander. Ikano VISA tilbyr nemlig i tillegg til 50 dagers betalingsfrihet, en månedlig cashback-rabatt. I motsetning til Flexi VISA, er rabattene nye hver måned, og i motsetning til yA Bank VISA, kan du ikke velge mellom ulike cashback-rabatter. Men i likhet med både yA Bank VISA og Flexi VISA, kan imidlertid Ikano VISA også friste med 50 dagers betalingsfrihet.

Manchester United VISA

Manchester-United-VISAManchester United VISA er perfekt for deg som er litt over gjennomsnittlig fan av det britiske fotballaget Manchester United. Med rabatter på supporterutstyr, fordeler for deg når du besøker Old Trafford – og sist men ikke minst 50 dagers betalingsfrihet. Manchester United VISA utstedes også av Santander Consumer Bank, og har i likhet med de andre kredittkortene til Santander inntil 100 000 i kredittramme.