Prøv Santander 100% Gebyrfri Visa

Kredittkortet 100% Gebyrfri Visa tilbyr unike fordeler til deg som kunde. Inkludert i avtalen får du reiseforsikring og cashback.

Gebyrfri VisaEff 23,4%,15000,12mnd. Totalt 16780

Gebyrfri Visa


  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Rabatter i utvalgte butikker
  • Ingen gebyrer

Anbefalt!


Gebyrfritt og Cashback
Bestill her!Annonse

Fordeler med Santander 100% Gebyrfri Visa

Santander Gebyrfri visa, et kredittkort uten gebyr

Santander Gebyrfri visa, et kredittkort uten gebyr

Storbanken Santander stammer opprinnelig fra Spania hvor de har en sterk tilstedeværelse. De gjorde sitt inntog i Norge for noen få år siden da de kjøpte opp virksomheten til det som tidligere het GE Money bank. Santander valgte kort tid etter å lansere en rekke produkter til norske kunder, og har blitt et populært alternativ på kort tid. 100% Gebyrfri Visa er et produkt skreddersydd for de kostnadsbevisste, med lave renter og gode vilkår. Det finnes også en rekke andre fordeler som vi skal snakke mer om i denne guiden.

Med dette kredittkortet drar du nytte av et helt gebyrfritt produkt. Du betaler ingen årsavgift og varekjøp er gratis. Med andre ord slipper du å bruke penger på unødvendige avgifter slik mange andre kort krever. I tillegg mottar du en rekke andre fordeler hvor reiseforsikring er en av disse.

I dag koster det omkring kr 1 000 å forsikre seg for 1 år ved reise til utlandet. Ferierer du innen EØS området er du i teorien dekket av Folketrygden dersom du skulle bli skadet eller havner på sykehus. Du har likevel ingen dekning mot tap av bagasje, tyveri, skader du påfører andre eller generelle uhell. Med dette kredittkortet får reiseforsikring inkludert, og det eneste kravet er at mer enn 50% av reisekostnadene dekkes over kortet. Det er ikke bare du som dekkes, men inntil 3 andre medreisende, hvor det samme kravet gjelder for belastning av kortet.

Det finnes også en rekke andre fordeler du burde være klar over.

Andre fordeler med kredittkortet

Her får du også en avbestillingsforsikring. Skulle du blitt forhindret fra å reise som følge av sykdom vil kredittkortselskapet tilbakebetale reisekostnaden din. En reiseforsikring er spesielt gunstig i de tilfeller hvor du betaler mye penger for utenlandsreiser. Har du bestilt en flyreise til deg og familien for kr 20 000 vil det være bittert å miste alle disse pengene som følge av sykdom. Santander har sett viktigheten av å tilby sine kunder en forsikring mot slike tap.

Du har også en egen fordelsportal tilgjengelig som gir deg en rekke gunstige tilbud på varer og tjenester. Som eier av kredittkortet har du tilgang til en egen portal som heter «kickbacks fra Santander». En kickback er det samme som cashback, og betyr at du mottar en rabatt ved månedsslutt hvor kortselskapet trekker fra en fast prosentandel på regningen. Du kan spare store summer i året ved å bruke fordelsportalen aktivt, og det gjelder å sjekke den så ofte som mulig.

Blant de godene du finner i programmet er 10% avslag på hotellovernatting hos Choice kjeden i tillegg til 25% rabatt hos mer enn 100 spisesteder i landet. Santander har også et tett samarbeid med en lang rekke nettbutikker, og på listen finner du kjente selskaper som nelly.com og cdon.no. For å oppnå rabattene er det eneste kravet at du betaler med kredittkortet ved utsjekk.

Lave renter

Med kredittkortet drar du også nytte av lave effektive renter. Santander opererer med et eget veiledende regneeksempel på sine hjemmesider, hvor du som kunde låner kr 15 000 over en periode på 15 måneder. Her blir du belastet med en effektiv rente på 23,41% som tilsvarer en endelig sluttsum på kr 16 771,15. Banken tilbyr også et annet kredittkort til sine kunder ved navn Santander Red Visa.

Som man ser i dette eksempelet er det relativt billig å bruke kredittkortet til betaling av daglige utgifter. Setter du inn de pengene du skylder i tide vil det heller ikke tilkomme noen ekstra utgifter underveis. I tillegg burde du bruke regnekalkulatoren som du finner på hjemmesiden. Her kan du selv regne ut hva en betalingsutsettelse vil koste deg. Banken gjør det enkelt for sine kunder å planlegge økonomien i forveien, og kalkulatoren er et godt eksempel på dette.

Vi anbefaler Santander 100% Gebyrfritt Visa til de som ønsker et fleksibelt betalingsmiddel med lave avgifter. Forsikring for reise og avbestilling bidrar til å heve vurderingen av kortet, og gjør det til en av vinnerne i dagens marked. Du drar også nytte av en innebygget beskyttelse mot tyveri, svindel og misbruk ved bruk i Norge. Såfremt du handler i god tro og beskytter PIN koden vil banken i mange tilfeller refundere tap som følge av kriminelle handlinger. Det samme gjelder handel på internett hvor kortselskapet refunderer tap som følge av manglende eller ufullstendig levering fra selgeren.

Gebyrfri VisaEff 23,4%,15000,12mnd. Totalt 16780

Gebyrfri Visa


  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Rabatter i utvalgte butikker
  • Ingen gebyrer

Anbefalt!


Gebyrfritt og Cashback
Bestill her!Annonse