Kredittkortet Santander Red Visa = Lave renter

Santander Red Visa er et kredittkort fra storbanken Santander. Med svært lave renter og gode cashbackordninger anbefaler vi kortet til våre lesere.

Santander RedEff 23,1 %,15K,12mnd. Totalt 16530

Santander Red


  • Få rabatt på utvalgte butikker og selskaper
  • Høy kredittgrense

Kredittramme:

10 000 kr – 100 000 kr
Bestill her!Annonse

Fordeler Santander Red Visa

Santander-Red-VISADen største og viktigste fordelen med kortet er den lave effektive renten du betaler som kunde. Basert på egen bransjestandard opererer Santander med en effektiv rente på 17,2% p.a. for utestående betaling over 30 dager. Det betyr at du ikke betaler noe som helst såfremt du betaler ned saldoen innen én måned. Etter dette vil det tilkomme en effektiv rente på 17,2% som beregnes på det utestående beløpet. Du har likevel muligheten til å utsette betalingen som vi skal snakke mer om senere.

Rentenivået er veldig lavt sammenlignet med mange andre alternativer i dagens marked. Det er ikke uvanlig at andre aktører krever effektive renter over 35% p.a. Av den grunn anbefales Santander Red Visa på det sterkeste til våre lesere. I tillegg har kortet ingen årlig avgift og det er gratis å etablere kundeforholdet.

Basert på et eksempel hentet fra selskapets hjemmeside har vi valgt å sette opp et regnestykke for å illustrere hvor lave kostnadene er. Her velger du å benytte kortet for kr 15 000 og den effektive renten er satt til 17,2%. Over en periode på 12 måneder ender du opp med å betale kr 1 360 per måned i like store terminbeløp. Dette inkluderer både nedbetalingen av selve lånesummen og de rentene banken krever. Med andre ord er det et svært billig finansieringsalternativ og har kostnader som kan sammenlignes med et ordinært forbrukslån.

Les videre for å lære hvilke andre fordeler du får med kortet.

Santander setter kunden i fokus

En annen spennende mulighet med kredittkortet Santander Red Visa er muligheten for å utsette betalinger etter eget ønske. Her kan du faktisk utsette betalingen av kjøpet inntil 50 dager frem i tid. I prinsippet er det snakk om en utsettelse av rentebetalingen, og det gir deg som kunde økt handlingsrom. De fleste kredittkortselskaper opererer i dag med en grense på 30 dager for innbetaling av utestående saldo. Her får du 20 dager ekstra, ved hjelp av en utsatt betalingsfrist på fakturaen. Det kan sies å være et gunstig alternativ!

Du drar også nytte av en lang rekke andre fordeler, hvor den viktigste det som kalles «kickbacks». I prinsippet er dette kun et annet navn for «cashback«, som betyr at du mottar et avslag på kjøpesummen. Med denne løsningen mottar du et automatisk avslag på alle kjøp som gjøres hos utvalgte bedrifter og butikker. For eksempel mottar du et 2% avslag på alle hotellovernattinger hos hotels.com. Kjøper du en hotellovernatting for kr 5 000 vil du derfor motta en automatisk cashback på kr 350 kun ved å bruke Santander Red Visa.

Som korteier mottar du også cashback hos utvalgte spisesteder og restauranter. I skrivende stund kan Santander vise til et samarbeid med over 100 spisesteder i Norge, og listen utvides for hver dag som går. Denne cashbacken tilsvarer i mange tilfeller 25% av hele kjøpesummen for utvalgte matretter.

Nedenfor har vi oppsummert hvilke andre vilkår du burde være klar over før du skaffer deg Kredittkortet Santander Red Visa.

Oppsummering

Santander Red Visa er et kredittkort for de kostnadsbevisste. Med lave effektive renter og muligheten for betalingsutsettelse er dette et kredittkort som gir deg økonomisk fleksibilitet og billig finansiering. Hvorfor betale mer enn du trenger i første omgang? Det er ikke noe poeng i å kjøpe dyr varefinansiering eller kredittkort med høyere avgift når du heller kan bruke kredittkortet Santander Red Visa.

Som kunde får du også en 20% cashback ved handel i nettbutikken baresko.no. Butikken har et solid utvalgt av dame og herresko, med lave priser til å begynne med. I tillegg mottar du 10% cashback på alle hotellovernattinger hos Choice kjeden, som har hoteller i alle norske storbyer.

Santander RedEff 23,1 %,15K,12mnd. Totalt 16530

Santander Red


  • Få rabatt på utvalgte butikker og selskaper
  • Høy kredittgrense

Kredittramme:

10 000 kr – 100 000 kr
Bestill her!Annonse