Kredittkortet Cresco Gold gir deg økt sikkerhet

Kredittkortet Cresco Gold gir deg en høy kredittgrense blandet med gunstige forsikringer og cashback. Les mer om kortet her.

Cresco Gold kredittkortEff 23,1%,15000,12mnd. Totalt 16764

Cresco Gold


  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Gebyrfritt kort
  • Inntil 100.000 i kreditt

Folkefavoritten


God reiseforsikring
Bestill her!Annonse

Et allsidig kredittkort

14-Cresco-Gold-kredittkort-VISA-ilsMed et kredittkort fra Cresco Gold mottar du en lang rekke unike fordeler. For det første tilbys du en kredittgrense på inntil kr 100 000, og den ligger høyere enn hva de fleste sammenlignbare kredittkort kan tilby. I tillegg koster det ingenting å eie kortet, ved at du slipper betale årsavgift og etableringsgebyr. Dette er et kort du kan ha liggende og benytte til å dekke økonomiske behov på løpende hånd uten at det koster deg noe som helst!

Med Cresco Gold drar du nytte av en lang rekke fordeler utover normal bruk. For eksempel kan det skilte med gratis reiseforsikring dersom du betaler mer enn 50% av reisen over kortkontoen. Når du reiser til et land innen EØS sonen vil staten dekke helseutgiftene dine. Du har derimot ingen dekning mot slike ting som tap av bagasje, tyveri, skader og økonomisk ansvarlighet for tredjepartskader. En slik forsikring koster et sted mellom kr 1000 til kr 1500 per person og utgjør derfor en betydelig sum med penger dersom du reiser med hele familien. Eier du et Cresco Gold slipper du å uroe deg da forsikringen er inkludert i kredittkortet.

Utenom dette mottar du også en gratis avbestillingsforsikring, som sikrer deg mot tapt avgang og sykdom før avreise. Har du brukt tusenvis av kroner på en flytur vil det være bittert å tape alle pengene på grunn av sykdom eller uforutsette hendelser. I tillegg kan du utsette betalinger med inntil 45 dager av gangen. Det gir deg den fleksibiliteten som trengs for å håndtere økonomiske forpliktelser i hverdagen.

Det finnes også en rekke andre fordeler med kredittkortet og disse skal vi snakke mer om nedenfor.

Andre fordeler

For det første gir kredittkortet deg tilgang til minibanker over hele verden. Det gjør at du ikke behøver å uroe deg for tilgangen på kontanter dersom du reiser til utlandet over lenger perioder. Du har også muligheten til å sette opp SMS-varsling som gir beskjed hver gang det foretas transaksjoner på kortet ditt. På denne måten har du muligheten til å sikre deg mot svindel, og at uvedkommende benytter kortet.

Med kredittkortet er du også dekket mot tap som følge av tyveri og andre handlinger. Kjøper du for eksempel varer på nettet som aldri leveres vil selskapet dekke kjøpet ditt og kreve pengene tilbake fra selgeren. Du kan også være sikker på at kredittkortselskapet hjelper deg. Kortet utstedes nemlig gjennom DNB, som er en av norges mest velrennomerte banker.

Les videre for å lære mer om hva Cresco Gold koster deg som kunde.

Hva koster det?

Cresco Gold ligger omtrent på midten sammenlignet med kostnadene du får med andre typer kredittkort. På selskapets hjemmeside finner man et regneeksempel på hva du må betale ved vanlig bruk av kortet. I dette eksempel velger du å trekke et beløp på kr 15 000 som nedbetales over 12 måneder. Her er den effektive renten satt til 28,46% som fører til en totalkostnad på kr 16 492. Med andre ord betaler du kun kr 1 692 i renter for å benytte kr 15 000 med 1 års nedbetaling. Det er langt fra en dyr løsning i våre øyne. Husk at rentebeløpet vil være lavere enn det virker ettersom du betaler ned en del av utestående saldo hver måned.

Vi anbefaler spesielt Cresco Gold til de som reiser mye. Dette er et kort som er skreddersydd for de som ønsker billig tilgang på forsikring og økonomisk sikkerhet. Ettersom kortet ikke har noe årsgebyr kan du i prinsippet oppnå gratis reise- og avbestillingsforsikring så fremt feriereisen betales med kortet. Prisnivået er også fornuftig ved at du ikke betaler unødvendig mye penger når du har en utestående saldo. Med en kredittgrense på hele kr 100 000 har du også den fleksibiliteten som kreves for å dekke dine daglige behov.

Skaff et Cresco Gold kredittkort og spar penger på reisen!

Cresco Gold kredittkortEff 23,1%,15000,12mnd. Totalt 16764

Cresco Gold


  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Gebyrfritt kort
  • Inntil 100.000 i kreditt

Folkefavoritten


God reiseforsikring
Bestill her!Annonse