Kredittkort fra yA Bank- Ingen årsavgift og høy kredittgrense

Med et kredittkort fra yA Bank nyter du godt av en høy kredittgrense med 50 dagers betalingsutsettelse. Spar også penger på cashback!

Ya Bank kredittkort Eff. 21,92% 20K o/12 Tot 22.102

Ya bank Kredittkort


  • Unikt fordelsprogram
  • 100 % gebyrfritt
  • Gratis kontantuttak i utlandet

Høy kredittgrense!

Rabatter på alle kjøp
Bestill her!Annonse

Fordeler med yA Bank kredittkort

ya-bank-kredittkortyA bank er et helnorsk finanskonsern. Med en moderne nettbank og vennlig kundeservice setter yA bank sine kunder i fokus. For det første gir kredittkortet deg tilgang på en fordelsportal hvor du kan spare store summer hvert år. Som et eksempel på dette kan man ta en titt på cashback ordningene for November måned 2015. Som kunde har du valget mellom følgende avslag gjennom portalen:

  • 4% cashback på alle dagligvarer
  • 5% cashback på kjøp i nettbutikker
  • 5% cashback på kjøp innen sport og fritid

Utenom dette mottar du også en cashback på 2% for alle kjøp utenom (med noen få unntak*). Her er det lett å se hvordan du kan spare penger med et kredittkort fra yA bank. Handler du mat i dagligvarebutikker for kr 20 000 vil du motta en cashback ved slutten av måneden hvor hele kr 800 er trukket fra regningen! For en gjennomsnittlig barnefamilie kan dette utgjøre store besparelser hvert år.

Disse fordelene endrer seg fra måned til måned, og i visse perioder kan cashback nivået være enda høyere. Som kunde er det også du som tar det endelige valget over hvilke kategorier du ønsker cashbacken skal gjelde for. Dette gjør det enkelt å planlegge kjøp i forveien slik at du sparer penger. Med kredittkortet kan du også oppnå besparelser på hele kr 10 000 i løpet av et år!

Les videre for å lære mer om de fordelene et kredittkort fra yA Bank kan tilby deg.

Betalingsutsettelse og høy kredittgrense

Med et kredittkort fra yA bank får du en lang betalingsutsettelse sammenlignet med de fleste kort på markedet. Her kan du i skrivende stund oppnå en betalingsutsettelse på inntil 50 dager. Du mottar også en høy kredittgrense som pålyder kr 100 000. Den gir deg økonomisk fleksibilitet og evne til å dekke løpende forpliktelser på en enkel måte.

Som korteier drar du også nytte av en rekke andre fordeler med dette kortet. Blant annet mottar du en gratis reise- og avbestillingsforsikring. Det betyr at du er økonomisk sikret mot en rekke potensielle utgifter på utenlandsreise. For at denne forsikringer skal være gjeldende kreves det at du betaler mer enn 50% av reisekostnadene med kredittkortet. Det er enkelt å oppnå ved at du dekker hotell og flyreisen på forhånd. En avbestillingsforsikring dekker deg også fra tap som følge av sykdom før avgang. Det er ikke vanlig at kredittkort har slike forsikringer inkludert, og dette trekker opp verdien av kortet betraktelig.

Sist men ikke minst skal vi snakke litt om prisnivået og hva du kan forvente av kostnader med et kredittkort fra yA Bank.

Gjennomgående lave priser

Kredittkort lider i dag av et generelt rykteproblem, hvor det hevdes at finansieringen er unødvendig dyr. Dette stemmer ikke i de fleste tilfeller, og kredittkortet fra yA Bank er et godt eksempel. Vi har hentet et eksempel fra selskapets hjemmeside for å illustrere den typiske kostnaden som følger ved bruk.

Her velger du å trekke kortet for totalt kr 15 000 med en nedbetaling over 12 måneder. Den nominelle renten er satt til 20,80% og med ekstra omkostninger ender du opp med et effektivt rentenivå på 22,90%. Dette resulterer i en isolert rentekostnad på kr 1 744. Rentenivået er svært gunstig og kan sammenlignes med hva du oppnår med de fleste forbrukslån på markedet.

Med et kredittkort fra yA bank har du derimot et fleksibelt betalingsverktøy som du kan ta med deg i lommeboken overalt. Du sparer penger på forsikring, varekjøp og er samtidig dekket mot tap som følge av svindel, tyveri og manglende levering av varer kjøpt på internett.

Vi anbefaler dette kortet til alle Nordmenn som er bevisste på kostnader, og samtidig ønsker et fleksibelt betalingsinstrument!

Ya Bank kredittkort Eff. 21,92% 20K o/12 Tot 22.102

Ya bank Kredittkort


  • Unikt fordelsprogram
  • 100 % gebyrfritt
  • Gratis kontantuttak i utlandet

Høy kredittgrense!

Rabatter på alle kjøp
Bestill her!Annonse