Re:Member kredittkort- Høy kredittgrense og forsikring inkludert

Med et kredittkort fra Re:Member mottar du store fordeler sammen med høy kredittgrense. Reise og avbestillingsforsikring er inkludert.

Remember Black MasterCardEff 23,1%,15K,12mnd. Totalt 16764

Re:member MasterCard


  • Reise- og avbestillingsforsikringInntil
  • 25% cashback i utvalgte nettbutikker
  • Høy kredittgrense (150 000 kr)
Anbefalt!

Cashback og reiseforsikring!


Bestill her!Annonse

Fordeler med kredittkortet Re:Member

remember-black-MasterCardKredittkortet Re:Member utstedes gjennom selskapet EnterCard Norway AS. De har et løpende samarbeid med MasterCard og kortet kan benyttes omtrent alle steder i verden. Som korteier drar du også nytte av en lang rekke fordeler, og disse kan du lese mer om i denne oversikten. I tillegg er det helt gratis å eie kortet! Du betalinger nemlig ingen etablering- og årsavgift.

For det første kan du med dette kortet søke om en kredittgrense helt opp mot kr 150 000. Dette ligger mye høyere enn hva de fleste sammenlignbare kredittkort kan tilby i Norge. Med høy kredittgrense har du som korteier en forbedret mulighet til å håndtere økonomiske utfordringer på strak hånd. I tillegg kan du få en betalingsutsettelse på hele 45 dager, som gir deg økt fleksibilitet.

Med en fordelsprogram skreddersydd for høye besparelser i form av cashbacks er dette et kredittkort som anbefales. I skrivende stund kan du oppnå cashback på mange forskjellige varer og tjenester. En cashback betyr ganske enkelt at kredittkortselskapet fjerner en fast prosentsum fra regningen hver måned såfremt du har oppfylt vilkårene. Med kredittkortet Re:Member mottar du inntil 25% rabatt hos over 200 utvalgte nettbutikker i Norge. I tillegg har kortutstederen et løpende samarbeid med flere av landets ledende hotell, restauranter og nisjebutikker.

Les videre for å lære mer om de forsikringene som kortet gir deg.

Inkluderte forsikringer

Med et kredittkort fra Re:Member får du reiseforsikring inkludert i avtalen. Dette beskytter deg mot tap som følge av ulykker, ansvar, sykdommer og mye annet mens du er på reise i utlandet. I dag koster det fort kr 1 500 å kjøpe en helårs reiseforsikring og derfor burde du heller bruke kredittkortet for å spare penger. Det eneste som kreves på forhånd er at du betaler mer enn 50% av utgiftene over kortet. For å falle innenfor denne grensen holder det vanligvis at du belaster kortet med hotellopphold og flyreise.

I tillegg mottar du også en avbestillingsforsikring. Blir du eller en av dine nærmeste familiemedlemmer syke rett før avreise vil Re:Member dekke tapet ditt. Her gjelder det samme vilkåret som for reiseforsikringen ved at du betaler for reisen med kortet på forhånd. Husk at du også er dekket mot en rekke typer tap relatert til netthandel. For eksempel vil du kunne få refundert kjøpesummen ved manglende levering av vare. Her vil Re:Member refundere pengene dine tilbake til kortet og deretter kreve tilbake utestående saldo fra selger. Et kredittkort tilbyr beskyttelsesmekanismer man ikke finner de fleste andre steder, og er en av årsakene til dets økte popularitet.

Les videre for å lære mer om de kostnadene som følger med bruk av kortet.

Lav effektiv rente

Når du skal velge kredittkort er rentenivået et av de viktigste aspektene å ha i bakhodet. Hos Re:Member har de sett viktigheten av å tilby kunden et kredittkort med lave rentenivåer. For å illustrere dette har vi valgt å hente et kostnadseksempel direkte fra selskapets hjemmeside.

Her trekker du kortet for et totalbeløp på kr 15 000 med en planlagt nedbetaling på 12 måneder. Med et vanlig rentenivå vil du ende opp med å betale totalt kr 16 408, hvor den effektive renten er satt til 25,4%. Rentenivået ligger midt på treet sammenlignet med en rekke andre alternativer på markedet. For kun kr 1 604 kan du altså skaffe deg tilgang på kr 15 000 umiddelbart.

Re:Member er et kredittkort som anbefales til de som søker ekstra trygghet i form av reise og avbestillingsforsikring. Med høy kredittgrense er dette også et kredittkort som gjør det enkelt å håndtere økonomiske utfordringer på løpende hånd!

Søk om et Re:Member kredittkort og dra nytte av de mange fordelene umiddelbart!

Remember Black MasterCardEff 23,1%,15K,12mnd. Totalt 16764

Re:member MasterCard


  • Reise- og avbestillingsforsikringInntil
  • 25% cashback i utvalgte nettbutikker
  • Høy kredittgrense (150 000 kr)
Anbefalt!

Cashback og reiseforsikring!


Bestill her!Annonse