VIP Credit Card – Kommer nå i rosa!

VIP Credit Card er et kredittkort med stilig design og en gunstig effektiv rente. Som korteier mottar du også store cashbackfordeler.

VIP kredittkortEff 23,1%,15K,12mnd. Totalt 16764

VIP kredittkort


  • Gratis inn på de mest populære utestedene
  • Invitasjoner til VIP eventer

Høy kredittgrense!

Rabatter på uteplasser
Bestill her!Annonse

Fordeler med VIP Credit Card

vip-credit-card-rosaKredittkortet VIP Credit Card utstedes i samarbeid med yA Bank. Dette gir deg tilgang til egen nettbank, og en enkel oversikt over kortet og utestående saldo. Kortet er meget kundevennlig og gjør det enkelt å navigere blant varierte cashbackordninger og månedlige tilbud. Med kortet kan du spare store summer hver måned, og det er skreddersydd for shopping.

For de som bryr seg mye om designet er det også et kort man burde vurdere. Kredittkortet utstedes i et stilig mønster hvor du kan velge mellom fargene svart og rosa. I tillegg er det helt gratis å bruke kortet, ved at du ikke må betale noen årsavgift eller gebyr for etablering. Den største fordelen med VIP Credit Card er likevel muligheten for å spare masse penger gjennom cashback på varekjøp. Med kortet kan du faktisk spare inntil kr 25 000 hvert år, noe vi skal ser mer på senere i denne artikkelen..

Med kredittkortet VIP Credit Card kan du selv velge din egen cashbackkategori. Du blir også en del av et eksklusivt fordelsprogram, med gratis inngang på en rekke stilige utesteder og avslag på inntil 50% hos utvalgte butikker landet rundt. Dette er med andre ord et kort for de kostnadsbevisste som liker å unne seg litt ekstra luksus i hverdagen. Som kunde får du også 10% cashback på alle hotellovernattinger hos Scandic Hotels som trekkes fra på regningen ved månedsslutt. Les videre for å lære mer om kortets generelle vilkår.

Forsikring og høy kredittgrense

For det første mottar du en helt gratis forsikring for reise og avbestilling. Betaler du mer enn 50% av reisens utgifter med kortet vil du være dekket mot en rekke tap og uhell som kan oppstå mens du oppholder deg utenlands. I dag koster det fort mer enn kr 1 500 å bestille en separat reiseforsikring, og med en stor familie kan kostnadene bli betydelige. Da er det greit å ha et kort hvor hele forsikringen er inkludert, med dekning for inntil 3 medreisende. Det eneste kravet som stilles er at mer enn 50% av alle reisendes utgifter belastes på kortet. Det holder som regel at du betaler hotell og flyreise for å holde deg innenfor denne grensen.

Med en kredittgrense på kr 100 000 gir VIP Credit Card deg økonomisk handlerom til å betale uforutsette utgifter. Hverdagen blir enklere med et kredittkort som lar deg dekke økonomiske omkostninger på løpende hånd. Som kortkunde er du også dekket mot tap, svindel og uautorisert uttak av penger såfremt du har opptrådt i god tro ved benyttelse av kortet. Hva betyr det i såfall å handle i god tro? Typiske eksempler på dette er at du skjuler PIN koden og ikke lar andre «låne» kredittkortet uten at du er tilstede.

Du mottar også en rekke andre fordeler med VIP Credit Card som du kan lese mer om nedenfor.

Hold oversikt og spar penger

For det første kommer dette kredittkortet med en integrert SMS løsning for saldoavlesning. Ved hjelp av noen få tastetrykk kan du sende inn en tekstmelding for å lese av kortets utestående saldo. Med en fullintegrert nettbank gjennom yA Bank er det i tillegg lett å håndtere inn- og utbetalinger på nett.

Kortselskapet kjører egne kampanjer hver måned i samarbeid med en rekke butikker over hele landet. Som korteier mottar du store cashback avslag på et stort antall varer og tjenester innen sport & fritid, interiør, spabehandling og mye annet. Du drar også nytte av en betalingsutsettelse på inntil 50 dager av utestående saldo. Dette ligger høyere enn hva mange andre kredittkort på markedet kan tilby sine kunder. Med langt betalingsutsettelse er det enklere å håndtere dine månedlige økonomiske forpliktelser.

Her får du med andre ord en fullverdig pakke som gir deg tilgang på et stort utvalg fordeler. Som korteier inkluderes du også i månedlige trekninger av fantastiske premier, hvor noen av disse er vesker fra Louis Vuitton, lommebøker og tjenester innen spa & velvære.

Vi anbefaler et VIP Credit Card til alle kostnadsbevisste nordmenn som elsker å unne seg litt luksus i hverdagen. Søk nå og spar penger fra dag én!

VIP kredittkortEff 23,1%,15K,12mnd. Totalt 16764

VIP kredittkort


  • Gratis inn på de mest populære utestedene
  • Invitasjoner til VIP eventer

Høy kredittgrense!

Rabatter på uteplasser
Bestill her!Annonse