Kredittkortet Santander Flexi Visa gir deg 4% bonus på kjøp

Med kredittkortet Flexi Visa fra Santander Bank mottar du store cashback fordeler på kjøp av en rekke varer og tjenester.

Flexi VisaEff 24,6%,35000,12mnd. Totalt 39349

Flexi Visa


 • 4% cashback på drivstoff, klær/sko, sportsutstyr eller flybilletter
 • Høy kredittgrense

4% rabatt på bensin

Bonus på mange varer
Bestill her!Annonse

Fordeler med Santander- Flexi Visa

Santander-FlexiVisa-kredittkortMed Santander får du tilgang til et unikt bonusprogram sett i norsk sammenheng. Hver måned kan du selv gjøre et valg på selskapets hjemmeside, hvor du fastsetter hvilken kategori du ønsker å motta cashback for. Du kan velge mellom et variert antall produkter og tjenester.

På listen finner du blant annet flybilletter, drivstoff, klær og skotøy, sportsutstyr og elektroniske produkter. La oss si at du ønsker å kjøpe en ny flatskjerm TV neste måned og at denne koster kr 15 000. Da behøver du kun å klikke deg inn på hjemmesiden før du velger elektronikk som cashbackkategori. Når du kjøper ny TV vil hele summen trekkes fra kortet til å begynne med. Deretter vil kortutstederen barbere regningen med 4% før du mottar regningen ved månedsslutt. I dette tilfellet vil rabatten utgjøre hele kr 600!

Som eier av kredittkortet Santander – Flexi Visa har du tilgang på store årlige besparelser. Grensen er satt til kr 2 000 som er den maksimale cashbackfordelen du kan dra nytte av i løpet av et år. Dette gir deg likevel muligheten til å bedre budsjettet betraktelig. Les videre for å lære mer om hvilke andre fordeler du får med dette kredittkortet.

Andre fordeler

Foruten cashback på utvalgte varekjøp drar du også nytte av en rekke spesielle fordeler fra tid til annen. Santander Bank har for eksempel en kampanje som bygger på et samarbeid med over 100 spisesteder i Norge. Du kan ta med deg venner, familie eller andre bekjente for å spise på et av disse stedene. Gjør du dette kan du motta hele 25% rabatt på kjøpet av matretter som tas ut av regningen du betaler ved månedsslutt. Dette er et kjempetilbud som man ikke finner mange andre steder.

Som korteier er du også automatisk beskyttet mot tap ved svindel, kortmisbruk og annen kriminell virksomhet. Har du handlet i god tro men mister penger som følge av misbruk vil banken refundere størstedelen av beløpet. Det samme prinsippet gjelder ved handel på internett, hvor kortselskapet garanterer at du mottar varen i den stand selger hevder den er. Kredittkortselskapet plikter å erstatte de tapene du påføres i slike tilfeller såfremt du benytter kortet til betaling. Dette er en av hovedgrunnene til at mange nordmenn velger å benytte seg at av kredittkort.

Les videre for å lære mer om de generelle vilkårene som følger med kortet.

Generelle vilkår og tips

Santander har en nettside som det er svært enkelt å benytte, med valget om å motta elektroniske kopier av fakturaen hver måned. I tillegg kan du bruke en egen kalkulator som lar deg forutse hvilke kostnader du påføres ved utsettelse av betaling. Her har du også valget med å bytte over til kontantuttak. Med andre ord kan du lese detaljert hvor mye du må betale for å ta ut penger i minibanken. Du burde også ta en titt på de andre alternativene som banken tilbyr sine kunder. I skrivende stund kan du også velge mellom det som heter Santander Red Visa og Santander 100% Gebyrfritt.

Da det gjelder kostnaden for bruk av kortet ligger den på midten sammenlignet med andre alternativer på markedet. Det er viktig å huske at du ikke betaler noen renteomkostninger såfremt du tilbakebetaler det utestående beløpet innen tidsfristen. Fordelen med Flexi Visa er i hovedsak den store rabatten du får ved kjøp av utvalgte varer, og betaler du tilbake i tide slipper du unna ekstra omkostninger. Som eier av Flexi Visa kan du spare store summer i året ved riktig bruk. Du har også et bredt spekter av tjenester og produkter å velge fra.

Vi anbefaler kredittkortet Santander – Flexi Visa til de kunder som har behov for større kontroll over hvilke kjøp som gis cashback. Som korteier har man full kontroll, og er ikke bundet til en spesifikk kategori slik som de fleste andre kort krever. Skaff deg et Flexi Visa i dag og spar penger umiddelbart!

 • 4 % cashback bonus på valgt kategori
 • Inntil 100 000 kroner i kredittgrense
 • Opptil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse
 • Hente PIN-kode på nett
 • 24/7 sperretjeneste
 • Nødkort og nødkontanter
 • Årsgebyr 0 kr
 • Etableringsgebyr 0 kr
 • Varekjøp 0 kr
 • E-postfaktura 0 kr
 • Effektiv rente 25,33 %
 • Kontantuttaksgebyr Kr 40 + 1 % av kontantuttak.
Flexi VisaEff 24,6%,35000,12mnd. Totalt 39349

Flexi Visa


 • 4% cashback på drivstoff, klær/sko, sportsutstyr eller flybilletter
 • Høy kredittgrense

4% rabatt på bensin

Bonus på mange varer
Bestill her!Annonse