Manchester United Visa – Et kredittkort for ekte fotballfans!

Kredittkortet Manchester United Visa viser hvilken fotballklubb du er lojal til. Dra nytte av et råstilig design og en rekke avslag!

Manchester United VisaEff 24,6 %,35K,12mnd. Totalt 39349

Manchester United Visa


  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Rabatter og fordeler tilknyttet Manchester United
Anbefalt!

Cashback og reiseforsikring!


Bestill her!Annonse

Fordeler med Manchester United Visa

Manchester-United-VISAUtstederen av dette kortet er Santander Bank. Det spanske finanskonsernet er kjent for hurtig kundeservice og moderne bankløsninger. Med et Manchester United Visa får du derfor en solid bankpartner med på laget!

Som en ekte fotballsupporter gjelder det å vise hvilket lag man holder med. Hva om du da kan få et kredittkort som gir deg store rabatter på omvisninger og supporterutstyr? Hva om du også får en egen VIP hotline for å bestille billetter til kamp? Med kredittkortet Manchester United Visa får du alt dette og mye annet inkludert i pakken! Ikke minst kommer også kortet med et stilig design preget av lagets farger i rødt og gult.

Old Trafford er et reisemål som besøkes av millioner hvert år. For det første kan du med kredittkortet kjøpe en omvisning med 20% avslag på prisen. I tillegg mottar du et 10% avslag hos det som kalles Megastore Old Trafford. Dette er en supporterbutikk hvor du kan handle en lang rekke produkter og varer relatert til fotballaget. Blant disse finner du fotballtrøyer, vimpler, flagg og mye annet spennende! Kortet er med andre ord skreddersydd for ekte Manchester United supportere!

Med kortet drar du også nytte av en reiseforsikring som dekker deg ved tap, uhell og sykdom under utenlandsreisen. Det passer bra når du skal se fotballkamp på Old Trafford. Les videre for å lære mer om reiseforsikringen og de vilkårene som gjelder for kredittkortet.

Gunstig forsikring

Å kjøpe en individuell reiseforsikring kan være dyrt, og ofte er det snakk om over kr 1 000 for en fullverdig pakke. Men hvorfor kjøpe en slik forsikring da du kan få den inkludert på kredittkortet? Med et Manchester Visa er du dekket mot en lang rekke forhold ved utenlandsreise. Det eneste kravet som stilles er at kortet benyttes til å betale minst halvparten av reisens totale kostnad. Det er som regel enkelt å havne innenfor denne grensen kun ved å betale hotellovernatting og flyreise.

Kortet har heller ingen årsgebyr, og er derfor helt gratis å ha liggende hjemme. Har du planer om å reise til Old Trafford i framtiden burde gå til anskaffelse av dette kortet og ha det tilgjengelig for bruk. Velger du å motta alle fakturaer per epost tilkommer det heller ingen avgifter. Du slipper samtidig å betale avgifter for varekjøp som sparer deg for penger.

Sist men ikke minst mottar du en betalingsutsettelse på hele 50 dager. Dette gir deg økt fleksibilitet og muligheten til å planlegge budsjettet ditt i forveien. Du har også tilgang til en øvre kredittgrense på hele kr 100 000, som holder i massevis til å gjennomføre kjøp i hverdagen.

Les videre for å lære mer om kortets generelle vilkår og prising.

Så mye koster det

Et kredittkort er kun like bra som den effektive renten det tilbyr på betaling. For at det skal lønne seg å benytte et kredittkort er det viktig at denne kostnaden ligger på et rimelig nivå. For å vise deg hva et slikt kort koster har vi valgt å sette opp et enkelt regneeksempel hentet fra kortutstederens hjemmeside.

Her velger du å trekke kortet for et totalbeløp på kr 15 000 med en nedbetaling på 12 måneder. Basert på en effektiv rente på 26,9% ender du opp med å betale et totalbeløp på kr 17 026,20. Med andre ord kan du trekke kortet for hele beløpet i dag, og kun betale kr 2 026,20 for en periode på 1 år. Det kan sies å være et gunstig alternativ for de som ønsker en fleksibel finansieringsløsning i hverdagen.

Vi anbefaler et Manchester United Visa kredittkort til alle fotballfans som holder med de røde dragene. Skaff deg et kort i dag og spar penger på en tur til Old Trafford!

Manchester United VisaEff 24,6 %,35K,12mnd. Totalt 39349

Manchester United Visa


  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Rabatter og fordeler tilknyttet Manchester United
Anbefalt!

Cashback og reiseforsikring!


Bestill her!Annonse