SAS EuroBonus Premium- Skreddersydd for den reisende!

Med kredittkortet SAS EuroBonus Premium får du som korteier en lang rekke unike fordeler. Gratis flyreiser og store avslag følger med!

SAS Eurobonus ClassicEff 23,1 %,15K,12mnd. Totalt 16530

SAS Eurobonus Classic


  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Ubegrenset kredittgrense
  • EuroBonus-poeng ved bruk

Ubegrenset kredittgrense

EuroBonus-poeng ved bruk
Bestill her!Annonse

Fordeler med SAS EuroBonus Premium

SAS-EuroBonus-American-Express-PremiumKredittkortet utstedes gjennom American Express, og dette sikrer deg tilgang til millioner av betalingssteder og butikker verden over. Med dette kortet tar du del i EuroBonus programmet hvor du mottar bonuspoeng hver gang du benytter kortet til en handel. Over tid er det mulig å spare opp poeng som lar deg reise gratis til de fleste steder i verden! Flyreisene du oppnår leveres av SAS, som er kjent som et av skandinavias mest punktlige og moderne flyselskap.

Den største fordelen med dette kortet er bonuspoengene du mottar. Med kortet får du en velkomstgave på 6 000 poeng som du kan benytte på reiser til både inn- og utland. I tillegg mottar du 15 bonuspoeng for hver hundrelapp du bruker på varekjøp. Det er lett å tjene opp gratis flyreiser med kredittkortet, og det illustreres godt på hjemmesiden.

Her finner du en egen poengkalkulator som lar deg sette inn antall poeng for å lese hvilke fordeler du mottar. Med 21 000 bonuspoeng får du for eksempel en gratis flyreise tur/retur til Berlin for 2 personer. Med en velkomstbonus på 6 000 poeng trenger du derfor kun å spare opp 15 000 poeng før du mottar en gratis feriereise. Med 15 poeng per hundrelapp betyr det at kjøp for kr 100 000 per år vil belønnes med en gratisreise til Berlin for deg og en partner! For en gjennomsnittlig barnefamilie vil du kunne spare opp disse poengene på 4-5 måneder kun ved å benytte kortet til handel.

Dette er et av de desidert beste tilbudene på markedet, og overgås kun av kortets Platinum versjon.

Du mottar også en rekke andre fordeler hvor gratis reiseforsikring er en av de.

Gratis forsikring til turen

Skal du ut på tur er det viktig å ha en forsikring på plass før du reiser. Uheldigvis kan en slik forsikring koste mye penger og ofte er det snakk om inntil kr 1 500 per person for ett års dekning. Med kredittkortet SAS Eurobonus Premium er en slik forsikring derimot inkludert.

Du blir dekket mot en rekke tap som følge av sykdom, skadeansvar og tyveri. Det eneste kravet som stilles på forhånd er at du betaler mer enn 50% av reisens totalkostnad med kredittkortet. Forsikringen er også gjeldende for ektefellen og alle barn under 21 år i husstanden. Eventuelt kan den benyttes for tre medreisende, og er gyldig såfremt man overholder kravet vi nevnte ovenfor.

Med kredittkortet er det heller ikke satt noen øvre kredittgrense. Dette står i sterk kontrast til mange andre alternativer på markedet som ofte har en grense på kr 50 000 -100 000. Kortet er derfor et alternativ for de som ønsker økonomisk fleksibilitet i hverdagen. Årsavgiften er satt til kr 1 200 men dette kan ikke sies å være noen stor ulempe med tanke på de fordelene man oppnår som korteier. Den effektive renten på kredittkortet er også relativt lav, noe vi skal snakke om tilslutt.

Lav effektiv rente og billig finansiering

Med kredittkortet får du tilgang på en billig og fleksibel finansieringsløsning som du kan ta med deg hvor enn du reiser. Mange kredittkortselskaper krever i dag urimelig høye gebyrer og avgifter, som uheldigvis har skapt et dårlig rykte hos mange forbrukere. Dette stemmer ikke med virkeligheten og SAS Eurobonus Premium er et kort som beviser nettopp det.

For å illustrere hvilke kostnader du må regne med har vi valgt å basere vårt regneeksempel på informasjon innhentet fra selskapets hjemmeside. Her velger du å trekke kortet for et totalbeløp på kr 15 000, med en planlagt tilbakebetaling på 1 år. Her ender du opp med å betale en effektiv rente på 23,1% som medfører isolerte rentekostnader på kr 1 530. Med andre ord kan du i prinsippet forhåndsfinansiere både hotellopphold og reise til en mager utgift.

Vi anbefaler dette kredittkortet på det sterkeste til alle de som legger mange reisedøgn bak seg hvert år. Er du påpasselig og bruker kortet fornuftig kan du spare store summer på flyreisene dine hvert år. Skaff deg et SAS Eurobonus Premium kredittkort i dag, og ta økonomien din til nye høyder!

SAS Eurobonus ClassicEff 23,1 %,15K,12mnd. Totalt 16530

SAS Eurobonus Classic


  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Ubegrenset kredittgrense
  • EuroBonus-poeng ved bruk

Ubegrenset kredittgrense

EuroBonus-poeng ved bruk
Bestill her!Annonse