SAS EuroBonus Classic – Motta gratis flyreiser!

SAS EuroBonus Classic Card er et kredittkort med store fordeler for reisende. Hver gang du handler blir du premiert med bonuspoeng!

SAS Eurobonus ClassicEff 23,1 %,15K,12mnd. Totalt 16530

SAS Eurobonus Classic


  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Ubegrenset kredittgrense
  • EuroBonus-poeng ved bruk

Ubegrenset kredittgrense

EuroBonus-poeng ved bruk
Bestill her!Annonse

Fordeler med SAS EuroBonus Classic Card

SAS-EuroBonus-American-Express-kredittkortSAS EuroBonus Classic Card er et kredittkort som utstedes i samarbeid med American Express. Det gir deg en unik cashback på utvalgte varer og tjenester i tillegg til gratis forsikring for reise- og avbestilling. På toppen av dette blir du også premiert i form av unike bonuspoeng! Les videre for å lære mer om de unike fordelene kredittkortet kan tilby.

Kortet er først og fremst designet for de som reiser mye eller har et ønske om gratis ferieturer. Når du bestiller kortet får du 3 000 bonuspoeng i velkomstgave! Poengene kan benyttes hos flyselskapet SAS og er gyldig som betalingsmiddel på deres hjemmeside. Som EuroBonus medlem mottar du også høye poengsummer ved overnatting hos en lang rekke norske hoteller. Alt du behøver å gjøre er å vise kortet ved ankomst på hotellet for å oppnå en fast poengsum.

Over tid er det fullt mulig å spare opp en gratis feriereise til utlandet kun ved å bruke kredittkortet til hverdagslige betalinger. Det er heller ingen fastsatt øvre kredittgrense, og dette gir deg utmerket fleksibilitet i hverdagen. Der de fleste kredittkort setter sperrer på kr 50 000 er det med andre ord ikke noen begrensninger med et SAS EuroBonus Classic Card.

Les videre for å lære mer om de unike fordelene du får som kunde.

Motta poeng og gratis flyreise

For hver hundrelapp du belaster på kortet blir du premiert med 10 SAS EuroBonus poeng. Dette blir det fort mye penger av i lengden, og i skrivende stund kan du reise én vei innenlands med kun 6 000 poeng oppspart. Med 3000 velkomstpoeng betyr dette at du mottar én gratis innenlands flyreise med SAS etter å ha betalt utgifter for kr 30 000. Denne summen er mindre enn hva en gjennomsnittlig barnefamilie har i husholdningsutgifter hver måned! Dette gjør SAS EuroBonus Classic Card til et av de aller beste kredittkortene for reisende i Norge.

Med inkludert reise- og avbestillingsforsikring er du i tillegg beskyttet mot tap, uhell og skader i utlandet. Det eneste kravet som stilles er at du betaler minst 50% av reisekostnadene med kortet på forhånd. For å falle innenfor denne grensen burde det holde fint å gjøre opp for hotell og flyreise med ved hjelp av kredittkortet.

I tillegg mottar du som korteier store cashbackfordeler ved handel av utvalgte produkter og tjenester. SAS EuroBonus Classic kan i skrivende stund vise til et tett samarbeid med en rekke selskaper innen bransjene bilutleie, hotell, kultur og underholdning. Som kredittkorteier er det også veldig enkelt å holde en løpende oversikt over de tilbudene som gjelder. Gjennom American Express har du tilgang på en egen fordelsportal ved navn Travel Privileges. Her logger du deg på ved hjelp av et unikt ID-nummer og du kan enkelt lese gjennom alle de tilgjengelige tilbudene.

Videre skal vi snakke litt om kredittkortets generelle vilkår, og noen av de andre bonusprogrammene som tilbys.

Ta med en venn på tur!

Med et SAS Eurobonus Classic Card har du også tilgang på noe som heter «vennebillett». Dette er et konsept hvor du kan ta med venner på flyreisen til sterkt rabatterte priser. Så fort du har betalt utgifter for mer enn kr 100 000 med kortet mottar du en 50% poengrabatt på en reise for to mennesker. Ta med deg en venn på reise til utlandet og benytt kun halvparten av den poengsummen som vanligvis kreves!

På kredittkortets hjemmeside finner du også en egen poengkalkulator. Denne gjør det enkelt å kalkulere hvor mange poeng du behøver for å reise til utvalgte steder. Her ser man blant annet at enveisreise til Berlin kan oppnås med så lite som 12 500 poeng! Bruker du kortet til å betale for hverdagslige utgifter vil det være veldig enkelt å nå denne summen i løpet av et år.

Vi anbefaler dette kredittkortet på det sterkeste til de som reiser mye i løpet av et år. Ettersom poengsummene er knyttet opp mot flyreiser burde man ha et reisemønster som gjør det attraktivt å benytte seg av bonusordningen. SAS er også kjent som et av europas mest punktlige selskap, og har i dag en flåte med moderne fly og utmerket kundeservice.

SAS Eurobonus ClassicEff 23,1 %,15K,12mnd. Totalt 16530

SAS Eurobonus Classic


  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Ubegrenset kredittgrense
  • EuroBonus-poeng ved bruk

Ubegrenset kredittgrense

EuroBonus-poeng ved bruk
Bestill her!Annonse