Fly høyt med et kredittkort fra Bank Norwegian

Kredittkortet fra Bank Norwegian er skreddersydd for de som reiser mye. Få inntil kr 100 000 i kreditt med gratis reiseforsikring inkludert.

Bank Norwegian
Eff 23,1%,15000,12mnd. Totalt 16764

Bank Norwegian


  • Du tjener cashpoints på alle kjøp
  • 20% bonus på billetter+ 1% alt annet
  • Reise- og avbestillingsforsikring
Anbefalt!

Cashback og reiseforsikring!


Bestill her!Annonse

Fordeler med kredittkortet

Bank-Norwegian-VISA-kredittkortMed et kredittkort fra Bank Norwegian får du i både pose og sekk da det gjelder fordeler. Kortet er skreddersydd for de som reiser mye og belønner deg i form av gratis flyturer da du har spart opp nok poeng. Med et kredittkort fra Bank Norwegian blir du belønnet med inntil 20% cashpoints på kjøp av flybilletter gjennom selskapets bonusordning. I tillegg mottar du 1% på kjøp av andre varer i hverdagen. En cashpoint har samme verdi som en krone, og dermed vil et kjøp på kr 5 000 gi deg kr 50 som kan brukes på kjøp av flybilletter til inn- og utland.

Kjøper du derimot en feriereise til USA med flexi billetter (rett til avbestilling og endring) kan du tjene opptil 20% cashpoints på hele kjøpet. Betaler du for eksempel kr 20 000 for flyreisen vil det medføre en belønning på kr 4 000 som kan benyttes ved senere anledning. Det finnes i skrivende stund ikke noe annet kredittkort som kan tilby liknende vilkår for reise. Kortet er med andre ord et ypperlig alternativ for de som reiser mye i hverdagen, og hjelper deg kutte feriekostnadene. Her kan du spare opp til sydentur året rundt, hver gang du handler, uavhengig av hvilken butikk det er snakk om.

Du drar også nytte av en lang rekke andre fordeler, og disse skal vi snakke om videre.

Gratis reise og avbestillingsforsikring

I dag koster det fort mye penger å kjøpe en separat reiseforsikring når man skal til utlandet. Medlemmer av folketrygden får ikke dekket kostnader til sykehus utenfor EØS området og derfor er det viktig å sikre seg før man reiser. Med et kredittkort fra Bank Norwegian har du reiseforsikring inkludert såfremt du oppfyller følgende vilkår på forhånd.

  • Minst 50% av kjøpesummen blir belastet over kortet
  • Du oppholder deg ikke mer enn 3 måneder i utlandet
  • Barnet ditt er under 21 år gammelt

Med reiseforsikringen er det ikke kun du som dekkes for eventuelle uhell og sykdom. Den gjelder også for din ektefelle og alle medreisende barn under 21 år. Det er viktig at mer enn 50% av deres utgifter dekkes over kortet for at reiseforsikringen skal være gyldig. Den gir deg solid dekning dersom uhellet først skulle inntreffe mens du reiser utenlands.

I tillegg får du en egen avbestillingsforsikring inkludert med kortet. Hvis du eller en i familien blir syke før avgang får dere da hele beløpet tilbakeført til konto såfremt dere fremskaffer en legeerklæring. En slik forsikring kan være til stor nytte ved kjøp av dyre utenlandsreiser. Du mottar også et par andre fordeler som du kan lese mer om nedenfor.

Gratis bruk og uttak av penger

Et kredittkort fra Bank Norwegian kommer uten årsavgift og uttaksgebyr i utlandet. Der mange selskaper krever en fast årlig avgift for at man eier et kredittkort vil ikke Bank Norwegian belaste deg for noe som helst. I tillegg kan du ta ut penger fra minibanker i utlandet uten ekstra omkostninger fra banken. I mange tilfeller kan det være svært dyrt å benytte et kredittkort i minibanker utenlands. Hos Bank Norwegian har de derfor sett viktigheten av å tilby et produkt med lavest mulig kostnad for deg som kunde.

Du har også muligheten til å stifte andre forsikringer i bytte mot en egenandel. Blant disse finner man en betalingsforsikring for det utestående beløpet på kortet. Skulle du bli syk, permittert eller arbeidsledig kan du få slettet inntil kr 50 000 fra det beløpet du skylder på kortet. Her kreves det at du fremskaffer kopier av sykmelding, permittering eller andre relevante dokumenter på forhånd. Kostnaden for en slik forsikring er lav, og du betaler kun 0,99% av din utestående saldo hver måned.

Bank Norwegian
Eff 23,1%,15000,12mnd. Totalt 16764

Bank Norwegian


  • Du tjener cashpoints på alle kjøp
  • 20% bonus på billetter+ 1% alt annet
  • Reise- og avbestillingsforsikring
Anbefalt!

Cashback og reiseforsikring!


Bestill her!Annonse